Paasfees

paasfees - groot

Paasfees gaan hierdie jaar nie dieselfde wees as waaraan ons gewoond is nie. Ons weet nie wat die veiligheidsmaatreëls vorentoe gaan wees nie, maar dit alles verander vir ons as kinders van die Here niks aan die betekenis van Paasfees nie.

Ons gaan aangaan om hulpbronne te post en ons wil julle aanmoedig om dit te gebruik. Wees kreatief daarmee……….gebruik dit vir die mense met wie jy wel tans kontak het. Meeste van ons hulpbronne kan maklik aangepas word vir verskillende groepe.

Ons hulpbronne is ook van so ‘n aarde dat jy dit as deel van Huisgodsdiens kan gebruik.

Kom ons hou ons oë gevestig op Jesus, en NIE op die geraas rondom ons nie. Ons gehoorsaam elke wet soos dit van ons verwag word, maar ons moedig mekaar aan om sterk te wees, aan Jesus vas te hou, en nie aan paniek of mismoedigheid toe te gee nie.

Volg die skakel hieronder na ons Paasfees Hulpbronne:

https://algoagemeenskapskerk.com/category/paasfees/

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s