Kinderkerk Les: 3. Hoe kry ek die Heilige Gees?

hoe kry ek die heilige gees

AGTERGROND: Die Kinderkerk lesse word met ons kinders van Graad R-3 op ‘n Sondagoggend tyens die erediens gedoen. Ons kinders gaan na die Praise and Worship uit na die Kinderkerk toe. Die lesse is ongeveer 30 minute lank en is interaktief sodat die kinders speel speel die Bybelse waarhede kan ontdek.

Hoe kry ek die Heilige Gees?

In hierdie les leer die kinders dat slegs mense wat hulle harte vir Jesus gee, die Heilige Gees ontvang en dat Hy ons hartjies verander. Dis ‘n praktiese les met speletjies wat die konsepte aan die kinders verduidelik.

Die kinders maak ‘n huisie as hulle prakties, want net soos ‘n huis baie kamers het, het my hartjie ook baie kamers. Daar is familie en vriende, my stokperdjies soos bv. teken, sport, lees, dit waarna ek kyk en luister en nog ander kamers. Ek moet die Heilige Gees laat bly in elke kamer van my hartjie en nie sekere kamers vir myself hou nie. Hy moet my hele hart hê.

KINDERKERK LES – Hoe kry ek die Heilige Gees

Hoe kry ek die Helige Gees – Huisie

Volg die skakel hieronder na die ander lesse in die reeks:

https://algoagemeenskapskerk.com/category/heilige-gees-kinderkerk/

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s