Kinderkerk Les 9: My Identiteit in Christus

9

AGTERGROND: Die Kinderkerk lesse word met ons kinders van Graad R-3 op ‘n Sondagoggend tyens die erediens gedoen. Ons kinders gaan na die Praise and Worship uit na die Kinderkerk toe. Die lesse is ongeveer 30 minute lank en is interaktief sodat die kinders speel speel die Bybelse waarhede kan ontdek.

My Identiteit in Christus

Hierdie les is deel van die Kinderkerk lesreeks: My identiteit in Christus.

Ons leer meer oor Wie ons is in Christus. Wat ek van myself dink, of oor myself dink is anders as wat God oor en van my dink – En as ek my hart vir Jesus gegee het, is dit verskriklik belangrik om dit te weet. Die kinders speel ‘n speletjie met puzzels wat hulle help om die verskil te verstaan.

Laai die dokument hieronder in PDF formaat af:

KINDERKERK LES – 9. My Identiteit in Christus

9. Identiteit in Christus – Puzzels

Volg die skakel hieronder na ons ander Kinderkerk Lesse oor My Identiteit in Christus:

https://algoagemeenskapskerk.com/category/identiteit-in-christus-kinderkerk/page/1/

Volg die skakel hieronder na ons Sondagskool Lesse oor My Identiteit in Christus:

https://algoagemeenskapskerk.com/category/identiteit-in-christus-sondagskool/

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s