Kinderkerk Les 9: Reis deur die Bybel – Digters van die Bybel

9. groot

Hierdie lesreeks is vir ons graad R-6 EPIC Jeugsel groep geskryf, wat gewoonlik op ‘n Woensdagaand bymekaar gekom het. Ons het die voorreg gehad om die eerste ses lesse in die reeks met hulle te doen, voordat grendeltyd begin het.

Reis deur die Bybel

Julle sal dus sien dat daar twee lesse per tema vir die eerste klomp lesse is. Die eerste les is die oorspronklike les wat ons nog met die kinders kon doen, die tweede les is bietjie verander sodat ouers dit saam met hulle kinders as deel van huisgodsdiens of huiskerk kan doen. Die lesse is ideaal om oor ‘n paar aande te doen.

Die doel van hierdie reeks is om ‘n basiese Bybelkennis by ons kinders vas te lê. Ons hanteer nie elke Bybelfiguur of Bybeldeel apart nie, maar het dit half ‘gegroepeer’ om dit vir die kinders interessant te hou. Die formaat van elke aand is ook anders om die kinders geÏntreseerd te hou.

9. Digters van die Bybel

In hierdie les staan ons stil by die Gedigte boeke in die Bybel: Job, Psalms, Spreuke, Prediker en Hooglied. Ons kyk nie in diepte na elke boek of elke skrywer nie, maar probeer om ‘n kort oorsig vir die kinders oor die vyf boeke te gee deur middel van aktiwiteite en illustrasies.

Laai die les hieronder in PDF formaat af:

KINDERKERK LES:

9. KINDERKERKLES – Digters vd Bybel

GRENDELTYD LES:

9a. GRENDELTYD LES Kinderkerk – Digters vd Bybel

Volg die skakel hieronder na die ander lesse in die reeks:

https://algoagemeenskapskerk.com/category/reis-deur-die-bybel-kinderkerk-lesreeks/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s