Bybelvasvra 3: Aasjag

3. groot - aasjag

‘n Aasjag (scavenger hunts) is een van daai lekker goed om jou kinders te laat doen wat nie voorbereiding van jou nodig het nie. Jy steek niks weg soos met ‘n skattejag nie, maar gebruik alles wat reeds rondom jou is. Jy kan dit buite of binne doen.

Jy gee vir die deelnemers ‘n blaai met Bybelverse op wat hulle moet lees, jy los ‘n woord uit, en hulle moet dit wat uitgelos is gaan soek. Wanneer die aasjag klaar is dan kan jy oor elke deel ‘n Bybelvasvra doen. Ons het ‘n klompie vrae saamgestel wat julle hieronder saam met die aasjag kan aflaai.

Laai die Bybel Aasjag hieronder in PDF formaat af:

Bybel Aasjag

Aasjag Bybelvasvra

Volg die skakel hieronder na ons ander Bybelvasvra Idees:

https://algoagemeenskapskerk.com/category/bybelvasvra/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s