Kinderkerk Les: Nagmaal 2

nagmaal - groot 2

AGTERGROND: Die Kinderkerk lesse word met ons kinders van Graad R-3 op ‘n Sondagoggend tyens die erediens gedoen. Ons kinders gaan na die Praise and Worship uit na die Kinderkerk toe. Die lesse is ongeveer 30 minute lank en is interaktief sodat die kinders speel speel die Bybelse waarhede kan ontdek.

Nagmaal 2

Ons kan nie met ons kinders oor Paasfees praat sonder om oor die Nagmaal te praat nie. Hierdie is ‘n les wat die nagmaal op ‘n eenvoudige manier aan die kinders verduidelik. Dis ons tweede Kinderkerk Nagmaal les op die Blog. Daar is ook ‘n oulike hulpbron wat jou help om jou kinders vir nagmaal voor te berei onder die Nagmaal afdeling.

Laai die Nagmaal les 2 hieronder in PDF formaat af:

KINDERKERK LES – Nagmaal 2

Volg die skakel hieronder na ons ander Nagmaal hulpbronne:

https://algoagemeenskapskerk.com/category/nagmaal/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s