Speletjie: Left-Right-Speletjies

left right - groot

“Life with the Wright Family’ is ‘n ysbreker wat ons by baie spanbou geleenthede as ysbreker speel, of waar daar ookal van ons verwag word om gemaklik met die mense om ons te raak. Die groep sit of staan in ‘n sirkel en elkeen kry ‘n lekker. Elke keer wanneer die woord ‘right’ gelees word, gee jy jou lekker vir die persoon aan jou regterkant en vat die persoon langs joune. Elke keer wanneer die woord ‘Left’ gelees word, gee jy jou lekker vir die persoon aan jou linkerkant en vat die persoon langs joune.

Ons sluit ‘Life with the Wright Familiy’ in, asook stories oor die Paasverhaal en die Kersverhaal – dit word op dieselfde manier as die ‘Life with the Wright family game’ gespeel. Ongelukkig ook in Engels – hierdie een sal nie in Afrikaans werk nie.

Left Right Game – Life with the Wright Family

Right Left Easter Game Story

Left Right Bible Easter Game

Right Left Christmas Game – Nativity Story

Valentine-LEFTRIGHT-Game-Story

Volg die skakel hieronder na ons ander Speletjies:

https://algoagemeenskapskerk.wordpress.com/category/speletjies/

 

 

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s