Moedersdag: Posomskrywing van ‘n Ma

Design-sem-nome3-4

Hierdie is ‘n baie oulike, maar ook ‘n baie raak beskrywing van ‘n Ma. Dis baie oulik om vir Moedersdag te gebruik.

Posomskrywing van ‘n Ma

Posbenaming:

Ma, Mammie, Moeder, Moekie, Moeksie, Ag Maaaaaa!

Pos Beskrywing:

Hierdie langtermyn posisie is slegs vir persone met uitnemende, dinamiese persoonlikhede. Die pos is permanent en om die minste te sê, uiters uitdagend en ook is die pos van lewenslange aard. Werksomgewing is stimulerend en gewoonlik meer as net ‘n bietjie chaoties.

Suksesvolle kandidate moet gemaklik in ‘n span omgewing kan werk en moet beskik oor uitmuntende kommunikasie en organiserings vaardighede. Moet bereid wees om fleksie ure te werk en sal ook op kort kennisgewing oortyd moet kan werk.
Die posisie kan ook vereis dat jy aande, naweke en selfs 24 uur beskikbaar moet wees.

Somtyds kan van jou verwag word om ritte te onderneem na primitiewe kampterreine, en ook om eindelose sportbyeenkomste by te woon. Daar kan ook van jou verwag word om op te tree as ‘n koerierdiens. Vir bogenoemde pligte en ander wat nie hier genoem word maar vereis dat u u voertuig moet gebruik word geen vervoer of brandstof toelaag ingesluit nie.

Verantwoordelikhede:

Vir die res van jou lewe moet jy gewillig wees om soms gehaat te word, ten minste tydelik, of slegs totdat iemand ‘n R50 nodig het of miskien die motor moet leen. Moet geoefen wees in die kuns om op jou tande te kan byt. Hare op jou tande kan tel as ‘n ekstra bonus!

Die suksesvolle kandidaat moet ook beskik oor die fisieke stamina van ‘n pakdonkie en moet ook van 0 tot 60 kilometer per uur kan versnel in onder 3 sekondes, net vir ingeval die geskree in die agterplaas hierdie keer ‘n ware noodkreet is.

Moet ook verkieslik tegniese aangelê wees, maar is nie ‘n voorvereiste nie, om allerlei klein elektroniese speelgoed reg te maak en nie werkende elektroniese apparate te ondersoek.
Indien u reeds vertroud is met risiko bestuur sal dit tot u voordeel wees.
Die suksesvolle kandidaat sal eventueel oproepe moet kan sif, kalenders in stand kan hou, tuiswerk projekte kan behartig, en halfvoltooide skoolprojekte kan voltooi.

Moet ook die vermoë beskik om sosiale byeenkomste te kan beplan, organiseer en reguleer vir kliënte van alle ouderdomsgroepe. Moet gewillig wees om onmisbaar te wees een oomblik en ‘n totale verleentheid die volgende.

Moet altyd hoop vir die beste maar voorbereid wees op die ergste. Moet algehele verantwoordelikheid kan aanvaar vir die kwaliteit van die eindproduk. Verantwoordelikhede sluit ook in vloerbestuurder, skoonmaker, drywer, loodgieter, dokter, sielkundige, kok, bottelwasser,ens.

Moontlikhede vir Bevordering:

Geen !!!
Daar word van jou verwag om in dieselfde posisie te bly vir die res van jou lewe, vir altyd en sonder om te kla! Jy sal deurlopend jou vaardighede moet verskerp en aanpas, sodat die wat in jou sorg is jou uiteindelik kan ontgroei!

Vorige Ondervinding:

Geen !!!
In diens opleiding op ‘n gereelde, nimmereindigende, emosioneel uitputtende basis word gratis verskaf.

Toelaes en Vergoeding:

Watse toelae?!

Jy betaal hulle!

Die aanbied van gereelde verhogings (sakgeld), bonusse, belonings en lenings is ‘n vereiste. ‘n Laaste Ballon paaiement vir wanneer jou kliënt 18 of 21 word, is veronderstel om die laaste bonus te wees – want die idee is dat ‘n voertuig hulle sal help om finansiëel onafhanklik te raak.

Wanneer jy afsterf gee jy hulle alles wat miskien nog oor mag wees. Die interresantste gedeelte van die agterstevoor betaalopsie is dat jy die hele proses gaan geniet en soms gaan wens dat jy nog soveel meer kan gee. Glo dit of nie, maar jy gaan ook nog wens jy kan meer doen!

Voordele:

Alhoewel die pos geen mediese skema, geen pensioen en geen terugbetalings van enige aard insluit nie voorsien dit jou van onbeperkte geleenthede vir persoonlike groei. Die posisie verseker jou van die geleentheid om onvoorwaardelik lief te hê, so ook onvoorwaarlike liefde terug te ontvang.

As ‘n bonus word gratis drukkies en soentjies vir die res van jou lewe ingesluit (as jy jou kaarte mooi speel).

Laai die storie hieronder in PDF formaat af:

Pos omskywing van ‘n Ma

Volg die skakel hieronder na ons ander Moedersdag hulpbronne:

https://algoagemeenskapskerk.com/category/moedersdag/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s